aboutUs-img
Advanced Technical Solutions and Design

Advanced Technical Solutions and Design este o companie specializată în sisteme de automatizare și control, sisteme de detecție foc și gaz,  sisteme de automatizare industriala. Cu o prezență pe piața românească începând cu anul 2013, ne-am dedicat misiunii de a oferi clienților noștri cele mai eficiente soluții.

Scopul nostru esențial este să consolidăm relațiile cu clienții, oferind soluții de calitate superioară. Echipa noastră de profesioniști deține certificări, experiență și determinare, astfel încât să putem oferi servicii și soluții de cea mai bună calitate în condiții avantajoase.

În procesul de planificare și management al proiectelor, prioritatea noastră constă în identificarea celor mai eficiente soluții pentru optimizarea costurilor, menținând în același timp un nivel înalt de calitate. Experiența, împreună cu abordarea noastră practică și simplă, sunt elementele cheie care contribuie la optimizarea considerabilă a proiectelor noastre.

Avantaje
Alegerea ATSD înseamnă mai mult decât o simplă colaborare; înseamnă să ai un partener dedicat excelenței în toate aspectele tehnice și de servicii. De ce noi? ATSD vă oferă răspunsuri directe și evidențiază avantajele distincte ale alegerii echipei noastre:
advantage
Inovație, simplitate, siguranță
Ne propunem să câștigăm încrederea partenerilor noștri oferind soluțiile cele mai eficiente în condiții de optimă siguranță.
advantage
Competența
Compania și oamenii noștri dețin certificările, experiența și determinarea pentru a livra soluții și servicii de calitate ireproșabilă.
advantage
Eficiența
Prin serviciul de planning și project management vom contribui la selectarea celor mai bune opțiuni optimizând costurile.
advantage
Promptitudine
Experiența noastră, simțul practic și simplitatea cu care abordăm lucrurile, vor reduce considerabil timpul de execuție.
advantage
Implicare
Suntem pasionați de ceea ce facem. Căutăm sa ne autodepașim venind de fiecare dată cu ceva in plus.
advantage
Tenacitate
Ducem la bun sfârșit toate angajamentele pe care ni le asumăm, chiar și atunci când suntem confruntați de situații neprevăzute.
Juridic 1
Juridic 2
Juridic 3
Juridic 4
Juridic 5
Juridic 6

Parteneri si clienți

Împreună construim excelență ! La Advanced Technical Solutions and Design (ATSD), colaborările strânse cu partenerii și satisfacția clienților noștri stau la baza succesului comun.

Armax

Armax Gaz este liderul național în producție de echipamente pentru industria gazelor și petrolului.

Drager

Dräger este lider internaţional în domeniul tehnologiei medicale şi de protecție. Încă din 1889, produsele Dräger protejează, susțin și salvează vieți.

Emerson

Emerson este puterea globală a tehnologiei, software-ului și ingineriei care conduce inovația care face lumea mai sănătoasă, mai sigură, mai inteligentă și mai durabilă.

Petrom

  OMV Petrom SA este o companie petrolieră românească, cea mai mare corporație din România și cel mai mare producător de gaze și petrol din Europa de Est.

Phoenix

  Phoenix Contact are o prezență în România din 2005 ca o filială integral deținută de producătorul global de tehnologie cu același nume.

Transgaz

Transgaz SA este operatorul tehnic al sistemului național de transmitere a gazelor naturale din România.