Parteneri si clienți

Împreună construim excelență ! La Advanced Technical Solutions and Design (ATSD), colaborările strânse cu partenerii și satisfacția clienților noștri stau la baza succesului comun.

Armax

Armax Gaz este liderul național în producție de echipamente pentru industria gazelor și petrolului.

Drager

Dräger este lider internaţional în domeniul tehnologiei medicale şi de protecție. Încă din 1889, produsele Dräger protejează, susțin și salvează vieți.

Emerson

Emerson este puterea globală a tehnologiei, software-ului și ingineriei care conduce inovația care face lumea mai sănătoasă, mai sigură, mai inteligentă și mai durabilă.

Petrom

  OMV Petrom SA este o companie petrolieră românească, cea mai mare corporație din România și cel mai mare producător de gaze și petrol din Europa de Est.

Phoenix

  Phoenix Contact are o prezență în România din 2005 ca o filială integral deținută de producătorul global de tehnologie cu același nume.

Transgaz

Transgaz SA este operatorul tehnic al sistemului național de transmitere a gazelor naturale din România.

Proiecte

La Advanced Technical Solutions and Design (ATSD), suntem mândri de portofoliul nostru de proiecte, care reflectă angajamentul nostru pentru inovație, calitate și performanță. Vă invităm să explorați realizările noastre remarcabile, prezentându-vă proiectele noastre de vârf care ne-au consolidat reputația ca lideri în domeniul automatizărilor industriale și sistemelor de siguranță.