Servicii

SERVICII INTEGRATE PENTRU PERFORMANȚĂ ȘI DURABILITATE

Inginerie

 

Întocmirea proiectelor conform prevederilor legale, proiectare sisteme de automatizare și control a sistemelor de detecție foc și gaz, realizarea documentației tehnice necesare, inclusiv schemele electrice și diagramele de proces. Oferim, de asemenea, consultanță tehnică pentru alegerea echipamentelor și materialelor adecvate, asigurându-ne că toate componentele sistemului sunt compatibile și corespund cerințelor specifice ale proiectului.

Instalare

Fabricarea tablourilor de automatizare, asamblarea și interconectarea echipamentelor centrale asigurând că toate componentele funcționează împreună în mod armonios pentru performanța optimă a sistemului. Aceasta include configurarea sistemelor de control, integrarea senzorilor și detectorilor, asigurarea unei comunicații fiabile între toate dispozitivele pentru o operare și monitorizare eficientă.

Mentenanța

Mentenanța in perioada de garanție si postgaranție, curațare și calibrare traductoare de diverse tipuri, recertificare sisteme de securitate și monitorizare, actualizări software și hardware pentru asigurarea compatibilității și performanței pe termen lung. Intervențiile noastre rapide și profesionale asigură o funcționare continuă și optimă a sistemelor, minimizând downtime-ul și prevenind eventualele disfuncționalități.

Punere in functiune

 Programare PLC, verificări bucle și troubleshooting, testarea rezistenței sistemului de împământare, punerea în funcțiune si certificarea sistemelor, configurarea interfețelor de utilizator sunt etape esențiale care asigură că toate funcționalitățile sistemului sunt optimizate, se respectă standardele de siguranță și se maximizează eficiența operațională.