Industrii

La Advanced Technical Solutions and Design (ATSD), combinăm tehnologia avansată cu expertiza noastră pentru a oferi soluții superioare de detectare a focului și gazului, precum și sisteme de automatizare adaptate fiecărei industrii. Fie că activați în domeniul energiei, automotive, petrol și gaze sau alt sector, ATSD este partenerul ideal pentru a asigura siguranța operațională și eficiența proceselor.

 Extracție și rafinării
Extracție și rafinării

În industria petrolului și gazelor, securitatea este prioritară. Noi ne concentrăm asupra disponibilității și fiabilității sistemelor în proiectarea și implementarea sistemelor de detecție și alarmare împotriva incendiilor și gazelor. Ne angajăm să furnizăm soluții tehnologice avansate, adaptate nevoilor sectorului, pentru un mediu de lucru sigur și protejat.

Facilitați de producție
Facilitați de producție

În plus față de protecția personalului, garantarea integrității, funcționalității echipamentelor și mașinilor reprezintă aspecte cruciale pe care le avem in considerare în proiectarea, livrarea sistemelor și instalațiilor noastre. Ne angajăm să oferim soluții care să asigure performanță și fiabilitate în mediile de producție exigente.

Instalații prelucrare
Instalații prelucrare

Indiferent de natura sa - mecanică, chimică, textilă sau altfel - prelucrarea în diverse industrii se confruntă cu aceleași preocupări legate de siguranță. Abordarea acestei probleme în mod eficient reprezintă o parte integrantă a expertizei noastre, oferind soluții personalizate și optime pentru fiecare aplicație în parte.

Procesare gaz natural
Procesare gaz natural

  Gazul natural este renumit pentru proprietatea sa foarte inflamabilă. În acest context, detectarea timpurie a oricăror defecțiuni sau scurgeri este esențială pentru prevenirea incidentelor grave. Asigurarea calității și eficientei sistemelor de securitate reprezintă o componentă crucială în menținerea unui mediu operațional sigur în sectorul procesării gazului natural.