aboutUs-img
Advanced Technical Solutions and Design

Advanced Technical Solutions and Design este o companie specializată în sisteme de automatizare și control, sisteme de detecție foc și gaz,  sisteme de automatizare industriala. Cu o prezență pe piața românească începând cu anul 2013, ne-am dedicat misiunii de a oferi clienților noștri cele mai eficiente soluții.

Scopul nostru esențial este să consolidăm relațiile cu clienții, oferind soluții de calitate superioară. Echipa noastră de profesioniști deține certificări, experiență și determinare, astfel încât să putem oferi servicii și soluții de cea mai bună calitate în condiții avantajoase.

În procesul de planificare și management al proiectelor, prioritatea noastră constă în identificarea celor mai eficiente soluții pentru optimizarea costurilor, menținând în același timp un nivel înalt de calitate. Experiența, împreună cu abordarea noastră practică și simplă, sunt elementele cheie care contribuie la optimizarea considerabilă a proiectelor noastre.

Industrii

La Advanced Technical Solutions and Design (ATSD), combinăm tehnologia avansată cu expertiza noastră pentru a oferi soluții superioare de detectare a focului și gazului, precum și sisteme de automatizare adaptate fiecărei industrii. Fie că activați în domeniul energiei, automotive, petrol și gaze sau alt sector, ATSD este partenerul ideal pentru a asigura siguranța operațională și eficiența proceselor.

 Extracție și rafinării
Extracție și rafinării

În industria petrolului și gazelor, securitatea este prioritară. Noi ne concentrăm asupra disponibilității și fiabilității sistemelor în proiectarea și implementarea sistemelor de detecție și alarmare împotriva incendiilor și gazelor. Ne angajăm să furnizăm soluții tehnologice avansate, adaptate nevoilor sectorului, pentru un mediu de lucru sigur și protejat.

Facilitați de producție
Facilitați de producție

În plus față de protecția personalului, garantarea integrității, funcționalității echipamentelor și mașinilor reprezintă aspecte cruciale pe care le avem in considerare în proiectarea, livrarea sistemelor și instalațiilor noastre. Ne angajăm să oferim soluții care să asigure performanță și fiabilitate în mediile de producție exigente.

Instalații prelucrare
Instalații prelucrare

Indiferent de natura sa - mecanică, chimică, textilă sau altfel - prelucrarea în diverse industrii se confruntă cu aceleași preocupări legate de siguranță. Abordarea acestei probleme în mod eficient reprezintă o parte integrantă a expertizei noastre, oferind soluții personalizate și optime pentru fiecare aplicație în parte.

Procesare gaz natural
Procesare gaz natural

  Gazul natural este renumit pentru proprietatea sa foarte inflamabilă. În acest context, detectarea timpurie a oricăror defecțiuni sau scurgeri este esențială pentru prevenirea incidentelor grave. Asigurarea calității și eficientei sistemelor de securitate reprezintă o componentă crucială în menținerea unui mediu operațional sigur în sectorul procesării gazului natural.

Soluții

Soluții avansate pentru o industrie inteligentă.

Soluții Tailor-Made pentru Afacerea Dumneavoastră

La noi, fiecare client este unic. De aceea, ne dedicăm să oferim soluții complet adaptate nevoilor și obiectivelor specifice ale afacerii dumneavoastră. Indiferent de complexitatea provocărilor cu care vă confruntați, echipa noastră de experți este pregătită să lucreze îndeaproape cu dumneavoastră pentru a dezvolta și implementa soluții personalizate care să aducă valoare adăugată și să optimizeze performanța. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum vă putem ajuta să atingeți excelența operațională.

Servicii

SERVICII INTEGRATE PENTRU PERFORMANȚĂ ȘI DURABILITATE

Inginerie

 

Întocmirea proiectelor conform prevederilor legale, proiectare sisteme de automatizare și control a sistemelor de detecție foc și gaz, realizarea documentației tehnice necesare, inclusiv schemele electrice și diagramele de proces. Oferim, de asemenea, consultanță tehnică pentru alegerea echipamentelor și materialelor adecvate, asigurându-ne că toate componentele sistemului sunt compatibile și corespund cerințelor specifice ale proiectului.

Instalare

Fabricarea tablourilor de automatizare, asamblarea și interconectarea echipamentelor centrale asigurând că toate componentele funcționează împreună în mod armonios pentru performanța optimă a sistemului. Aceasta include configurarea sistemelor de control, integrarea senzorilor și detectorilor, asigurarea unei comunicații fiabile între toate dispozitivele pentru o operare și monitorizare eficientă.

Mentenanța

Mentenanța in perioada de garanție si postgaranție, curațare și calibrare traductoare de diverse tipuri, recertificare sisteme de securitate și monitorizare, actualizări software și hardware pentru asigurarea compatibilității și performanței pe termen lung. Intervențiile noastre rapide și profesionale asigură o funcționare continuă și optimă a sistemelor, minimizând downtime-ul și prevenind eventualele disfuncționalități.

Punere in functiune

 Programare PLC, verificări bucle și troubleshooting, testarea rezistenței sistemului de împământare, punerea în funcțiune si certificarea sistemelor, configurarea interfețelor de utilizator sunt etape esențiale care asigură că toate funcționalitățile sistemului sunt optimizate, se respectă standardele de siguranță și se maximizează eficiența operațională.

Avantaje
Alegerea ATSD înseamnă mai mult decât o simplă colaborare; înseamnă să ai un partener dedicat excelenței în toate aspectele tehnice și de servicii. De ce noi? ATSD vă oferă răspunsuri directe și evidențiază avantajele distincte ale alegerii echipei noastre:
advantage
Inovație, simplitate, siguranță
Ne propunem să câștigăm încrederea partenerilor noștri oferind soluțiile cele mai eficiente în condiții de optimă siguranță.
advantage
Competența
Compania și oamenii noștri dețin certificările, experiența și determinarea pentru a livra soluții și servicii de calitate ireproșabilă.
advantage
Eficiența
Prin serviciul de planning și project management vom contribui la selectarea celor mai bune opțiuni optimizând costurile.
advantage
Promptitudine
Experiența noastră, simțul practic și simplitatea cu care abordăm lucrurile, vor reduce considerabil timpul de execuție.
advantage
Implicare
Suntem pasionați de ceea ce facem. Căutăm sa ne autodepașim venind de fiecare dată cu ceva in plus.
advantage
Tenacitate
Ducem la bun sfârșit toate angajamentele pe care ni le asumăm, chiar și atunci când suntem confruntați de situații neprevăzute.
Juridic 1
Juridic 2
Juridic 3
Juridic 4
Juridic 5
Juridic 6

Parteneri si clienți

Împreună construim excelență ! La Advanced Technical Solutions and Design (ATSD), colaborările strânse cu partenerii și satisfacția clienților noștri stau la baza succesului comun.

Armax

Armax Gaz este liderul național în producție de echipamente pentru industria gazelor și petrolului.

Drager

Dräger este lider internaţional în domeniul tehnologiei medicale şi de protecție. Încă din 1889, produsele Dräger protejează, susțin și salvează vieți.

Emerson

Emerson este puterea globală a tehnologiei, software-ului și ingineriei care conduce inovația care face lumea mai sănătoasă, mai sigură, mai inteligentă și mai durabilă.

Petrom

  OMV Petrom SA este o companie petrolieră românească, cea mai mare corporație din România și cel mai mare producător de gaze și petrol din Europa de Est.

Phoenix

  Phoenix Contact are o prezență în România din 2005 ca o filială integral deținută de producătorul global de tehnologie cu același nume.

Transgaz

Transgaz SA este operatorul tehnic al sistemului național de transmitere a gazelor naturale din România.

Proiecte

La Advanced Technical Solutions and Design (ATSD), suntem mândri de portofoliul nostru de proiecte, care reflectă angajamentul nostru pentru inovație, calitate și performanță. Vă invităm să explorați realizările noastre remarcabile, prezentându-vă proiectele noastre de vârf care ne-au consolidat reputația ca lideri în domeniul automatizărilor industriale și sistemelor de siguranță.